«Να εξελισσόμαστε διαρκώς ως γκρουπ»

Από paok24.com: Βρίσκεται στον ΠΑΟΚ εδώ και μερικούς μήνες και συγκεκριμένα από τις 27 Ιουλίου, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς συνεργασίας με τον Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.com
«Να εξελισσόμαστε διαρκώς ως γκρουπ»

Γεννημένος τον Ιούλιο του 2002, ο Ραούλ Μορικέλι αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του ΠΑΟΚ Β και με τις εμφανίσεις του κατά το πρώτο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα γεμίζει με αισιοδοξία τους ιθύνοντες του club για το μέλλον.

Η καταγωγή του είναι από το Μαρίνο, μία πόλη δίπλα στη Ρώμη κι ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο. Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ρόμα το 2015 κι έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα των Τζιαλορόσι, της οποίας ήταν μάλιστα και αρχηγός. Την περσινή σεζόν κατέγραψε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Primavera, ενώ η Ρόμα έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου έχασε τον τίτλο από την Ίντερ στην παράταση.

Μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλων Πόντου στο Πολύκαστρο, ο Ραούλ μίλησε στο PAOK24 για τους πρώτους του μήνες στην ομάδα, το πως κύλησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και για τις πρώτες του εμφανίσεις στη Superleague 2.

Aναφέρθηκες στους στόχους της ομάδας την τρέχουσα σεζόν αλλά και στους προσωπικούς που ο ίδιος έχει θέσει να πετύχει. Μιλά επίσης για την συνύπαρξη του με τον Γιάννη Μιχαηλίδη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού κεντρικού αμυντικού:

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλων αλλά και την έως τώρα πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα;

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, παίξαμε καλά θεωρώ, ίσως στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού χαλαρώσαμε λίγο και περάσαμε λίγο δύσκολα μετά την μείωση του σκορ από τον αντίπαλο. Όμως πιστεύω ότι παίξαμε με τον σωστό τρόπο και είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς της νίκης και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο.»

Μετά από αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ Β βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή σεζόν αλλά και οι προσωπικοί που έχεις θέσει;

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι είναι να συνεχίσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, να εξελίσσομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Οι στόχοι της ομάδας είναι να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε ως γκρουπ.»

Πώς ήταν οι πρώτοι μήνες προσαρμογής στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη γενικότερα;

«Στον ΠΑΟΚ από τις πρώτες κιόλας μέρες όλα ήταν πολύ ωραία, οι άνθρωποι του club, το τεχνικό επιτελείο, όλοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Όσον αφορά το κομμάτι της αλλαγής περιβάλλοντος, ήταν λίγο δύσκολο να αφήσω την οικογένεια μου και την χώρα μου και να έρθω στην Ελλάδα, όμως σιγά σιγά όλα κυλούν καλύτερα και νιώθω πολύ καλά εδώ.»

Είχες διαφορετικούς παρτενέρ στους πρώτους μήνες στον ΠΑΟΚ Β. Εδώ και τρεις αγωνιστικές αγωνίζεσαι με τον Γιάννη Μιχαηλίδη, πώς κυλάει η μεταξύ σας συνεργασία;

«Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Γιάννη Μιχαηλίδη. Μιλάμε κατά τη διάρκεια των αγώνων και νομίζω ότι έχουμε μια καλή συνεργασία. Αυτός είναι αριστεροπόδαρος, εγώ δεξιοπόδαρος, οπότε συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και τα πάμε καλά».

Διαβάστε ακόμη...