Φιλίπε Σοάρες: Η σταδιακή άνοδος με αριθμούς

Από paok24.com: Όταν καταγράφηκαν στην στατιστική
Πηγή: paok24.com
Φιλίπε Σοάρες: Η σταδιακή άνοδος με αριθμούς

Ο Φιλίπε Σοάρες ξεκίνησε τη σεζόν όντας μεταξύ πάγκου και κερκίδας, και ολοκλήρωση τον πρώτο γύρο όχι απλώς ως μέλος της αρχικής ενδεκάδας, αλλά και με την αγωνιστική του εικόνα να είναι τέτοια που δικαιολογεί την παραμονή του εντός αυτής.

Οι επιδόσεις του στα τρία τελευταία ματς του πρώτου γύρου, όπως αυτές καταγράφηκαν στα φύλλα της στατιστικής, αιτιολογούν την ικανοποίηση για την αγωνιστική του εικόνα. Είναι από τις φορές που η στατιστική δεν είναι «ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα» αλλά ο τρόπος με τον οποίο έρχεται η επιβεβαίωση των όσων είδαν όλοι με «γυμνό μάτι».

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, ο Φιλιπε Σοάρες είχε 19 πάσες με 79% ποσοστό επιτυχίας, 1 τελική στην εστία, 1 άστοχη σέντρα, 4 μονομαχίες με ποσοστό 25%, 1 αποτυχημένη ντρίμπλα και 1 αποτυχημένο τάκλιν

Στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ο Φιλίπε Σοάρες είχε 38 πάσες με 87% ποσοστό επιτυχίας, τελική στην εστία, 13 μονομαχίες με ποσοστό 38%, 3 ντρίμπλες με 67% ποσοστό επιτυχίας και 3 αποτυχημένα τάκλιν.

Στην αναμέτρηση με το Βόλο, ο Φιλίπε Σοάρες είχε 47 πάσες με 89% ποσοστό επιτυχίας, 15 μονομαχίες με ποσοστό 53%, 9 ντρίμπλες με 56% ποσοστό επιτυχίας και 5 τάκλιν με 60% ποσοστό επιτυχίας.

Διαβάστε ακόμη...