Αποκτά χαρακτήρα αμυντικά

Από paok24.com: Για τρίτο σερί παιχνίδι κράτησε το μηδέν ο ΠΑΟΚ ...
Πηγή: paok24.com
Αποκτά χαρακτήρα αμυντικά

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με τρεις συνεχόμενες νίκες τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της Βαθμολογίας.

Πέρα από την άνοδο, αλλά και την αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι σε αυτό το διάστημα των τριών αγώνων, ο Δικέφαλος πρέπει να κρατήσει στα πολύ θετικά και την αμυντική του λειτουργία, με τους «ασπρόμαυρους» να δέχονται λίγες φάσεις και να κρατάνε το μηδέν παθητικό και στα τρία παιχνίδια, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει δεχτεί συνολικά 10 γκολ στις πρώτες 13 αγωνιστικές, έχοντας την τέταρτη καλύτερη άμυνα, πίσω από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός, πως για διάφορους λόγους, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει στις θέσεις τις άμυνας σχεδόν όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του.

Εκτός του Ίνγκι Ίνγκασον που είναι αμετακίνητος από την ενδεκάδα, έχουν αγωνιστεί είτε λίγο είτε πολύ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές σε αυτή τη θέση, πριν του νεαρού Παναγιώτου.

Φέτος και πέρυσι το σερί των τριών αγώνων χωρίς να δεχθεί γκολ σε συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος η ομάδα είναι το καλύτερο, καθώς μέχρι τώρα είχε σταματήσει στα δύο παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...