Έχουν αγώνα σήμερα!

Από paok24.com: Κόντρα στον Βόλο η Κ19 του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Έχουν αγώνα σήμερα!

Την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι η Κ19 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 14:00 στο αθλητικό κέντρο LOLAS στη Σουρωτή, οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μαλεζά καλούνται να προσθέσουν ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους και να διατηρήσουν ή και να "ανοίξουν" τη διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ο οποίος από την πλευρά του αντιμετωπίζει τη Δευτέρα την ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη!

Με 24 βαθμούς σε 9 αγώνες, οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +3 από τους "ερυθρόλευκους", ενώ ο Βόλος βρίσκεται στην 10η με 9 βαθμούς σε 9 παιχνίδια.

Το παιχνίδι θα διευθύνει o Λεωνίδας Βερβερης της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Ευστράτιο Κουντουρά και Μάρκο Λαζαρίδη, επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Καράμπουλας της ΕΠΣ Πιερίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάθεση του Στέλιου Μαλεζά θα βρίσκονται σήμερα και οι Ρούμιαντσεβ, Ζίλο, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β με τη Λάρισα.

Διαβάστε ακόμη...