Σελιμάι: Το νέο πρόσωπο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο Ερμής Σελιμάι «ανέβηκε» στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, παίρνοντας μία πρώτη «γεύση» από τις προπονήσεις του Δικεφάλου - Γεννηθείς το 2004, ο νεαρός αριστερός μπακ υπέγραψε το καλοκαίρι το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς.
Πηγή: sdna.gr
Σελιμάι: Το νέο πρόσωπο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Οι τραυματισμοί των Τσαούση - Λύρατζη, όπως είναι λογικό, δημιουργούν ορισμένες ανακατάξεις στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ καθώς πέρα από τον προβληματισμό που δημιουργούν στον Ραζβάν Λουτσέσκου για να βρει τους αντικαταστάτες και να κουμπώσει ιδανικά το παζλ ενόψει των επίσημων παιχνιδιών, απασχολούν και προπονητικά.

Και ως εκ τούτου, επιστρατεύθηκε ο νεαρός Ερμής Σελιμάι, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ Β και μόλις τον περασμένο Αύγουστο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2025. Όπως αναφέρει το βιογραφικό του μέσα από την επίσημη σελίδα του Δικεφάλου, πρόκειται για: «Περσινή προσθήκη στην αμυντική γραμμή της Κ19 και του ΠΑΟΚ Β, ο Ερμής Σελιμάι είναι ένα αριστερό μπακ με ποιότητα, προφανώς αριστεροπόδαρος. Διαθέτει καλή τεχνική, ταχύτητα και καλή αντίληψη του παιχνιδιού. Σχεδόν στο σύνολο της σεζόν 2021-22 έκανε προπόνηση με τον ΠΑΟΚ Β. Επαγγελματίας πια, διεκδικεί θέση βασικού»

Πριν από ένα περίπου μήνα, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Ερμής Σελιμάι είχε μιλήσει στο SDNA για το μεγάλο στόχο της... προαγωγής στην ανδρική ομάδα, χαρακτηρίζοντας ως πρότυπο τους Κουλιεράκη - Τσαούση.

Όπως είχε σημειώσει: «Είναι τρομερή εμπειρία για εμάς που προερχόμαστε από την Κ-19 να παίζουμε με παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας και σε τέτοιο επίπεδο Πρωταθλήματος και μας βοηθάει να εξελιχτούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα, είμαστε πολλά παιδιά, ο καθένας δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να εξελιχθεί.

Η συμμετοχή του Κουλιεράκη και του Τσαούση στην πρώτη ομάδα είναι ένα έξτρα κίνητρο, με αυτά τα παιδιά μεγαλώσαμε μαζί την περσινή σεζόν. Είναι ένα πρότυπο για εμάς και κάθε μέρα δουλεύουμε όλο και πιο σκληρά για να παίξουμε μαζί στην πρώτη ομάδα.

Προσωπικά, το παράδειγμά μου είναι ο Μάριος Τσαούσης, έχουμε μιλήσει πολύ μεταξύ μας και μακάρι να φτάσω στο επίπεδο του».

Διαβάστε ακόμη...