Με ένα γκολ ανά παιχνίδι…

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε χθες, την πρώτη του ήττα στη φετινή Super League, μετά από τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια.
Πηγή: paok24.com
Με ένα γκολ ανά παιχνίδι…

Σε σχέση με τις άλλες απώλειες του, αυτή από τον Παναθηναϊκό, ήρθε κυρίως από την αμυντική συμπεριφορά του στο δεύτερο μέρος και λιγότερο από την επίθεσή του, αν και πάλι εκεί, θα μπορούσε να έχει καλύτερη απόδοση, με διπλάσιες τελικές προσπάθειες από τον αντίπαλο του (12-6).

Ωστόσο, αυτό που αποτυπώνεται μετά από έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και στη στατιστική, είναι το δεδομένο πρόβλημα στο γκολ. Δε μπορεί να οφείλεται μόνο στην τύχη, ότι ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει περισσότερο από ένα γκολ, μόνο στη νίκη επί του Ατρόμητου (2-1) στη δεύτερη αγωνιστική.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μόλις έξι γκολ ενεργητικό σε έξι παιχνίδια, κάτι που μεταφράζεται σε ένα τέρμα ανά αγώνα... Με ένα γκολ ανά αγώνα, έχει 11 βαθμούς και το ζήτημα εκεί, παραμένει ίσως το μεγαλύτερο γι'αυτήν την ομάδα στην αρχή της σεζόν.

Μάλιστα, το πρόβλημα αυτό και η προσπάθεια για λύση του, δείχνει να γίνεται ακόμα πιο απαιτητική, δεδομένου ότι ο ένας φορ (Μπράντον) είναι εκτός λόγω τραυματισμού και ο άλλος (Ολιβέιρα) έφυγε με ενοχλήσεις από το χθεσινό ντέρμπι και η συμμετοχή του ενόψει Λεβαδειακού, είναι ερωτηματικό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...