Ντέρμπι στη Σουρωτή για την Κ19!

Aπό paok24.com:Με "προίκα" τις τρεις νίκες της σε ισάριθμους αγώνες, η Κ19 του ΠΑΟΚ θα επιδιώξει σήμερα να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της, έχοντας απέναντί της την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Ντέρμπι στη Σουρωτή για την Κ19!

Η αναμέτρηση με τους "πράσινους" θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή και είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12:00, με τους "ασπρόμαυρους" του Στέλιου Μαλεζά να καλούνται να "καταθέσουν" στο χορτάρι τόσο το ταλέντο και την ποιότητά τους όσο και την ομοιογένεια που τους χαρακτηρίζει ως ομάδα!

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη εις βάρος του Άρη με 4-1, την εντός έδρας νίκη επί της Λαμίας με 1-0 και το "διπλό" στο Ηράκλειο εις βάρος του ΟΦΗ με 1-0, ενώ ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του κέρδισε στην πρεμιέρα τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά με 4-0, έχασε εντός έδρας από την ΑΕΚ με 2-1 και επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα, επίσης εντός έδρας, με σκορ 2-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Νίκος Σιουμπαρας της ΕΠΣ Δράμας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Παύλος Μποϊτσιος και Αντώνιος Σιαμάνης, επίσης της ΕΠΣ Δράμας.

Διαβάστε ακόμη...