Αρνητική πρωτιά στις… «ασίστ»!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έφτασε στα πρώτα «πιτς» της σεζόν έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς και κατέχοντας την δεύτερη θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Πηγή: paok24.com
Αρνητική πρωτιά στις… «ασίστ»!

Σε μία πρώτη «ανάγνωση» των επτά επίσημων αναμετρήσεων που έχει δώσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εντοπίζεται το προφανές πρόβλημα της ομάδας στο εύκολο γκολ. Οι δύο κεντρικοί επιθετικοί της ομάδας δεν δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αυτό κοστίζει στην ομάδα, γεγονός που φάνηκε και στο Ηράκλειο.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι δεύτεροι στη Λίγκα σε τελικές προσπάθειες, έχοντας έως τώρα 59, αλλά όγδοοι σε ότι αφορά τα γκολ, καθώς μετρούν μόλις 5 τέρματα.

Όμως πέρα από τα παραπάνω στοιχεία, ένα στατιστικό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι τελικές πάσες που όμως δεν κατέληξαν σε γκολ, λόγω άστοχου τελειώματος. Σε αυτή την λίστα ο Δικέφαλος κατέχει την πρωτιά του πρωταθλήματος της Super League, έχοντας σε πέντε αναμετρήσεις 7 χαμένα γκολ από τελικές πάσες.

Οι αριθμοί μπορεί να μην λένε πάντα την αλήθεια, όμως το παραπάνω στοιχείο είναι ένα ακόμη που δείχνει ξεκάθαρα το ορατό πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην θέση του φορ.

Διαβάστε ακόμη...