Είχε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ Β’ αλλά…

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ Β μπήκε δυναμικά στο φιλικό με τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία, μιας και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μόλις στο δεύτερο λεπτό της συνάντησης!
Πηγή: thessports.gr
Είχε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ Β’ αλλά…

Ο Αντρέ Ρικάρντο που ξεκίνησε στη θέση «10», μοίρασε στον Μπράντονιτς, ο οποίος και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός τεχνικός παράταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-2-1, και τον Μπαλωμένο κάτω από τα δοκάρια, με τους Κιτσάκη, Παναγιώτου, Γιαξή και Τασιούρα στην τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα ξεκίνησαν οι Ουεντραόγκο, Δαρέλας, με τον Κουαλιάτα στα αριστερά, τον Αντρέ Ρικάρντο πίσω από τον προωθημένο Γκορντεζιάνι, και τον Μπράντονιτς στα δεξιά.

Ο ΠΑΟΚ Β προσπάθησε επιβάλλει τον ρυθμό του, αλλά βρήκε την αντίδραση των, ουσιαστικά, γηπεδούχων, που κατάφεραν στο 13′ να ισοφαρίσουν με τον προωθημένο κεντρικό τους αμυντικό, Σαραγιώτη, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να ανακτήσει τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφερε να βρει την τελική πάσα, σπαταλώντας έτσι την ξεκάθαρη υπεροχή του.

Μετά το το πρώτο μισάωρο, οι νεοφώτιστοι του Μακεδονικού πήραν τον έλεγχο, προσπάθησαν να απειλήσουν, κυρίως από στημένες φάσεις, με τον Μπαλωμένο να μην απειλείται.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Β μπήκε δυναμικά, και πίεσε με σκοπό να βρει το γκολ, με τον Πανίδη στο 47′ να φτάνει στο τετ α τετ, αλλά να μην προλαβαίνει να εκτελέσει εγκαίρως.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μακεδονικός άρχισε να ισορροπεί, με τον ΠΑΟΚ Β ωστόσο να είναι αυτός που στο 67′ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όταν ο Μπράντονιτς «άδειασε» την άμυνα του Μακεδονικού, βγήκε «φάτσα» με τον Γουναρίδη, που τον σταμάτησε πριν γράψει το 2-1.

Σταδιακά ο Πάμπλο Γκαρσία έριχνε νέους παίκτες στην ενδεκάδα με αποτέλεσμα ο ρυθμός του παιχνιδιού να πέφτει, και το 1-1 να παραμένει με το φινάλε.

Στο 86′ ο ΠΑΟΚ Β έφτασε μια ανάσα στο 2-1, με τον Γουναρίδη να αντιδρά κρατώντας τη φιλική ισοπαλία για την ομάδα του.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β:

Μπαλωμένος (68′ Μάροβιτς) , Κιτσάκης (68′ Τσοπούρογλου), Τασιούρας (46′ Σελιμάι), Γιαξής, Παναγιώτου , Δαρέλας (46′ Νινούα) , Ουεντραόγκο, Κουαλιάτα (68′ Σπυρίδης) , Ρικάρντο, Μπράντονιτς (68′ Σμυρλής) Γκορντεζιάνι (46′ Πανίδης)

Διαβάστε ακόμη...