Στο μυαλό του Λουτσέσκου: Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει…

Από skgsports.gr:Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το σημερινό
Πηγή: skgsports.gr
Στο μυαλό του Λουτσέσκου: Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει…

ντέρμπι με τον Άρη. Άλλωστε, όπως λένε, «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει...».

Η προηγούμενη φορά που ο Λουτσέσκου αντιμετώπισε το σταυρόλεξο, τι κάνουμε εκτός έδρας όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Άρη, ήταν στα μέσα Απριλίου, αμέσως μετά τα δύο «back to back» παιγνίδια με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League. O ΠΑΟΚ ηττήθηκε από ένα γκολ του Ντουκουρέ (1-0) σε μία νύχτα ειδικών συνθηκών, όμως το κυριότερο δεν ήταν η απώλεια των τριών βαθμών, αλλά το ότι συνέχιζαν οι παίκτες του να είναι άσφαιροι απέναντι στους «κίτρινους».

Εκείνος ο ΠΑΟΚ, είναι λογικό πέντε μήνες μετά να μην έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ που θα δούμε το βράδυ στο χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μόνο μια γρήγορη ματιά να ρίξεις και να θυμηθείς τους «έντεκα που είχε αρχίσει, τότε, αρκεί για να αντιληφθείς ότι η πιθανή ενδεκάδα θα διαφέρει στα 9/11 της. Οι δύο που είχαν ξεκινήσει ήταν Κούρτιτς και Α. Ζίβκοβιτς. Οι υπόλοιποι εννιά είτε έχουν αποχωρήσει, όπως έχει συμβεί με έξι απ' αυτόύς (Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Άκπομ, Μιτρίτσα), είτε θα μείνουν σήμερα στον πάγκο (Σβαμπ Φ. Σοάρες), είτε είναι εκτός αποστολής (Σάστρε).

Ο Λουτσέσκου φαίνεται να έχει καταλήξει για το αρχικό σχήμα, αλλά αυτοί οι δύο δύσκολα να μην πάρουν φανέλα βασικού. Αν υπήρχε ένα ερωτηματικό αυτό αφορούσε την πιθανή επιστροφή του Λύρατζη στο αρχικό σχήμα, όμως ο Ρουμάνος θα πάει στο ντέρμπι με την αρχική ενδεκάδα του θρίλερ με τον Ατρόμητο. Δηλαδή, αναμένεται να δούμε από το ξεκίνημα τους: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κουλιεράκη, Τσαούση, Αουγκούστο, Ντάντας, Κούρτιτς, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς και Τόμας.

Διαβάστε ακόμη...