«Πιάνει» τα… 150 ο Ομάρ Ελ Καντουρί!

Από paok24.com:Διανύοντας αισίως την έκτη χρονιά του στην Τούμπα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα καταγράψει μεθαύριο την 150η εμφάνισή του σε επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, εφόσον φυσικά αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο!
Πηγή: paok24.com
«Πιάνει» τα… 150 ο Ομάρ Ελ Καντουρί!

Αφήνοντας τη Νάπολι για τον Δικέφαλο, το καλοκαίρι του 2017, με τους "ασπρόμαυρους" να βγάζουν από τα ταμεία τους περίπου 1,4 εκ. ευρώ και να προσφέρουν στον Μαροκινό ένα τετραετές συμβόλαιο με μεγάλες αποδοχές, ο 32χρονος πλέον χαφ "μετράει" 149 συμμετοχές, 10 γκολ και 13 ασίστ, έχοντας το περσινό καλοκαίρι ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με οψιόν και έναν ακόμα χρόνο, λέγοντας "ναι" στη μείωση των ετήσιων απολαβών του από 1,2 εκ. ευρώ σε 750 χιλιάδες ευρώ!

Σε αυτά τα πέντε χρόνια, ο Ομάρ Ελ Καντουρί ταλαιπωρήθηκε ουκ ολίγες φορές από μυϊκά προβλήματα, με τελευταία αυτή στο μέσο της παρουσίας της ομάδας στην Ολλανδία αυτό το καλοκαίρι και εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό το κατά πόσο φέτος θα βοηθήσει ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ, με το γεγονός πως οι 149 έως συμμετοχές του είναι λίγες, να καταδεικνύεται από το ότι ο Στέφαν Σβαμπ, σε δύο σεζόν, έχει καταγράψει 102!

Διαβάστε ακόμη...