Η ημέρα που του άλλαξε τη ζωή!

Από paok24.com:7 Αυγούστου 2017! Μία ημέρα που σαφέστατα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν θα ξεχάσει ποτέ!
Πηγή: paok24.com
Η ημέρα που του άλλαξε τη ζωή!

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στις ακαδημίες της ΑΕΚ και "μετακομίζοντας" σε αυτές του Ολυμπιακού, η καριέρα του υψηλόσωμου τερματοφύλακα σαφώς και δεν ήταν κάτι το σπουδαίο πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ!

Περνώντας... ξυστά από τη Γαλατασαραϊ, ο 28χρονος τότε γκολκίπερ "εξαργύρωσε" τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2016-17 από τον οποίο ο Δικέφαλος τον απέκτησε ως "ελεύθερο" ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί στον Λεβαδειακό, στην κυπριακή ΠΑΕΚ και στον Πανθρακικό.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο 28χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα μονοετές συμβόλαιο και θα δηλωθεί στη λίστα που θα σταλεί στην UEFA για τους αγώνες των Play Offs του Europa League" ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Δικεφάλου.

Κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανέβασε κατακόρυφα τις "μετοχές" του αλλά και τις αποδοχές του, αποχωρώντας από την Τούμπα έχοντας κατακτήσει τρία Κύπελλα Ελλάδας και ένα αήττητο Πρωτάθλημα και εξακολουθώντας να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...

Διαβάστε ακόμη...