«Κάνει λάθος όποιος δεν μας υπολογίζει!»

Από paok24.com: Αναμφισβήτητα ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι της Volleyleague ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Αλέξανδρος Ράπτης.
Πηγή: paok24.com
«Κάνει λάθος όποιος δεν μας υπολογίζει!»

Ο διεθνής ακραίος μετά από αρκετά χρόνια πετυχημένης παρουσίας στον Παναθηναϊκό, ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ με τον ίδιο να δηλώνει στο PAOK24 ότι έρχεται σε μια μεγάλη ομάδα η οποία είναι έτοιμη να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο σε όσους τη θεωρούν ότι αρχίζει πιο πίσω την κούρσα για τους εγχώριους τίτλους.

«Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στον ΠΑΟΚ ήταν οι συζητήσεις που έκανα με παίκτες όπως οι Κουμεντάκης, Πετρέας, Κοκκινάκης οι οποίοι μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Μίλησα ακόμα και με τον Ντίμα Φιλίποφ που αγωνιζόταν παλιότερα στον ΠΑΟΚ και με έπεισε και αυτός για να έρθω στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Ακόμα και όταν αγωνιζόμουν ως αντίπαλος το ένιωθα αυτό» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Ράπτης και στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν:

«Είναι λάθος να λέμε ότι κάποια ομάδα είναι φαβορί πριν καν ξεκινήσει η σεζόν. Τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να τον ξεγράψεις ποτέ. Είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε ότι όποιος δεν μας υπολογίζει κάνει μεγάλο λάθος. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι το φαβορί. Σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν είναι πίσω στην κούρσα για τους φετινούς τίτλους».

Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα και το ενδεχόμενο της επιστροφής των «παραδοσιακών» playoffs:

«Περιμένω ένα καλό πρωτάθλημα. Κάθε φίλαθλος και κάθε παίκτης περιμένει τα playoffs. Σε όλους αρέσουν και εννοείται ότι είμαι υπέρ της επιστροφής του συστήματος».

Ο Ράπτης ετοιμάζεται πλέον και για το νέο του ξεκίνημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης:

«Θα είναι η πρώτη φορά που θα ζήσω στη Θεσσαλονίκη. Ερχόμουν μόνο ως παίκτης με τις αποστολές. Έχω ακούσει φυσικά τα καλύτερα για την πόλη και τους "ζεστούς" ανθρώπους και είμαι σίγουρος ότι θα με αγκαλιάσουν».

Διαβάστε ακόμη...