Φιλίπε Σοάρες: Η δουλειά, το στοίχημα και τα τετ α τετ

Από paok24.com:Ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο χειμώνα κι από την πρώτη στιγμή, χρειάστηκε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προσαρμοστεί και να αφομοιώσει τα αγωνιστικά "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
Φιλίπε Σοάρες: Η δουλειά, το στοίχημα και τα τετ α τετ

Ο Φιλίπε Σοάρες ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα της φετινής προετοιμασίας, τουλάχιστον για τον Ρουμάνο τεχνικό, που είχε πολλές συζητήσεις μαζί του και τετ α τετ, θέλοντας να του εξηγήσει συγκεκριμένα πράγματα και να βελτιώσει τις αδυναμίες του.

Δεδομένου ότι -για την ώρα- καλύπτει μία ιδιαίτερη θέση με απαιτήσεις, ο Πορτογάλος αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες και δεν ήταν από αυτούς που εντυπωσίασαν στη διάρκεια της προετοιμασίας στο Apeldoorn, ωστόσο, αυτό από μόνο του σίγουρα δε σημαίνει κάτι.

Ο Σοάρες δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να βγάλει στο γήπεδο αυτά που του ζητάει ο προπονητής του, μέσα από πολλές συζητήσεις, με φόντο τη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος είναι ένα στοίχημα του Ζοσέ Μπότο, που ξόδεψε αρκετά χρήματα για να τον φέρει στην Ελλάδα, βλέποντας σε αυτόν συγκεκριμένα στοιχεία και προφανώς, είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδιθεί, με τον ίδιο από τη μεριά του να δείχνει διάθεση για βελτίωση και σκληρή δουλειά.

Διαβάστε ακόμη...