Φοβού… τη διακοπή!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα το απόγευμα (19:00) στη δράση μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας λόγω Εθνικών ομάδων και καλείται να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που ξεκίνησε στη Λαμία (0-2) και συνέχισε στην Τούμπα με Γάνδη (1-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) αλλά και σε Γάνδη (1-2) και Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ (0-1).
Πηγή: paok24.com
Φοβού… τη διακοπή!

Το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα είναι το 5ο φετινό παιχνίδι που θα δώσει ο Δικέφαλος μετά από διακοπή, με τον απολογισμό του στα τέσσερα προηγούμενα να μην είναι πάντως... ικανοποιητικός.

Και αυτό γιατί οι "ασπρόμαυροι" ηττήθηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου στην Τούμπα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κατόρθωσαν να χάσουν δύο βαθμούς στις 17 Οκτωβρίου στην Τούμπα έχοντας απέναντί τους τον Βόλο (4-4) και ενώ προηγήθηκαν με 4-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ηττήθηκαν στις 21 Νοεμβρίου στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (2-0).

Κάπως έτσι, "οδηγός" για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να είναι η νίκη εις βάρος του Παναιτωλικού στην Τούμπα με 2-0 στις 12 Ιανουαρίου 2022, αν και ο ΠΑΟΚ του Σεπτεμβρίου, του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου δεν έχει... καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ μετά τον Δεκέμβριο!

Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε ξεκάθαρα και στα αποτελέσματα του Δικεφάλου από την ήττα στη Νίκαια από τον Ιωνικό στις 5 Δεκεμβρίου έως σήμερα, καθώς το... κοντέρ "γράφει" 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα – αυτή από τη Μίντιλαντ στη Δανία – σε 24 αγώνες!

Διαβάστε ακόμη...