Ο γεμάτος Απρίλιος κι η αναβολή

Από paok24.com : Η διακοπή αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ξεκούραση κι αποφόρτιση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του.
Πηγή: paok24.com
Ο γεμάτος Απρίλιος κι η αναβολή

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε… δώρο τριήμερο ρεπό μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τους “ασπρόμαυρους” να επιστρέφουν στο γήπεδο την Πέμπτη, μπαίνοντας και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Την ίδια ώρα, οι διεθνείς έχουν αναχωρήσει για τις πατρίδες τους, έχοντας υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και θα βρεθούν ξανά στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν άκρως απαιτητικό μήνα, καθώς μέσα στον Απρίλιο θα δώσει πολύ σημαντικά παιχνίδια στα πλέι οφ, αλλά και τις δύο “μάχες” με τη Μαρσέιγ, για τους “8” του Europa Conference League.

Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα για τον “Δικέφαλο”, εν αναμονή της τυπικής έγκρισης του αιτήματος αναβολής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

3 Απριλίου: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (πλέι οφ)

7 Απριλίου: Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ (Europa Conference League)

10 Απριλίου: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (πλέι οφ – αίτημα αναβολής)

14 Απριλίου: ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ (Europa Conference League )

17 Απριλίου: Άρης – ΠΑΟΚ (πλέι οφ)

21 Απριλίου: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (πλέι οφ)

30 Απριλίου: Γιάννινα – ΠΑΟΚ (πλέι οφ)

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε το αίτημα αναβολής του ντέρμπι, με τον ΚΑΠ να του δίνει αυτό το δικαίωμα (άρθρο 22, παράγραφος 4, περίπτωση Α), καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ανάμεσα σε προημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...