Τα συγχαρητήρια αγνοούνται!

Από paok24.com: Θα περίμενε κανείς πως η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους "8" του Europa Conference League, θα συνοδευόταν από πλήθος συγχαρητηρίων ανθρώπων της κεντρικής και τοπικής πολιτικής σκηνής!
Πηγή: paok24.com
Τα συγχαρητήρια αγνοούνται!

Και όμως! Η τεράστια επιτυχία του Δικεφάλου δεν απασχόλησε διόλου τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον Απόστολο Τζιτιζικώστα και φυσικά τους βουλευτές Θεσσαλονίκης, με κανέναν εξ αυτών να μην μπαίνει στον... κόπο να συγχαρεί, έστω και τυπικά, τους "ασπρόμαυρους" για την πρόκρισή τους εις βάρος της Γάνδης!

Από τον Λευτέρη Αυγενάκη φυσικά, παρότι ηγείται πολιτικά του ελληνικού αθλητισμού και κατ΄ επέκταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό. Τα συμπλέγματα άλλωστε που του έχουν δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του, είναι τεράστια!

Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως ούτε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν τοποθετήθηκε για την ανεπανάληπτη ευρωπαϊκή επιτυχία του Δικεφάλου, όντας ένας άνθρωπος που προέρχεται από την "ασπρόμαυρη" οικογένεια και στηρίχτηκε από αυτή όσο κανένας άλλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές!

Προφανώς, για τους δικούς του λόγους, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας κρατάει αποστάσεις, σε μία εποχή που – καθαρά συμπτωματικά φανταζόμαστε – γράφονται... ύμνοι για αυτόν στα Μέσα του Γιάννη Κουρτάκη, στενού συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Σιγή ασυρμάτου όμως και από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, όπως φυσικά και από το σύνολο των βουλευτών του νομού Θεσσαλονίκης, που προφανώς έχουν... δουλειές με φούντες αυτό το διάστημα, αφού δεν βρήκαν πέντε λεπτά να συγχαρούν δημόσια τον ΠΑΟΚ για την παρουσία του στους "8" μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Διαβάστε ακόμη...