ΠΑΟΚ: Εκτεταμένο rotation στη Λαμία (pic)

Από sdna.gr:Εκτεταμένο rotation από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη Λαμία, εκτός Βιεϊρίνια, Μπίσε, Κούρτιτς και Άκπομ! Οι επιλογές του ΠΑΟΚ και οι έντεκα του Τζιανλούκα Φέστα.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Εκτεταμένο rotation στη Λαμία (pic)

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα εμφανιστεί στο ΔΑΚ Λαμίας ο ΠΑΟΚ, έχοντας σταθερά κάτω από τα δοκάρια τον Πασχαλάκη με τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη και Σίντκλεϊ.

Στα χαφ θα βρεθούν οι Σβαμπ - Σοάρες, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να φιγουράρει για πρώτη φορά ως βασικός μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό σε έναν πιο προωθημένο ρόλο, έχοντας τους Ζαμπά - Μουργκ στις πτέρυγες. Στη κορυφή της επίθεσης ο Τσόλακ.

Κάτι που σημαίνει πως ο Λουτσέσκου αφήνει εκτός τα «βαριά» χαρτιά του και συγκεκριμένα παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ και Άκπομ, θέλοντας να μοιράσει το χρόνο του.

Από την πλευρά του ο Τζιανλούκα Φέστα, θα παρατάξει την Λαμία με τους: Γκαραβέλη, Σαραμαντά, Αντέτζο, Αραούχο, Προβυδάκη, Μπεχαράνο, Νούνιεζ, Τάιρον, Ελευθεριάδη, Μανούσο και Καραμάνο

Διαβάστε ακόμη...