Η Γάνδη σκανάρει τον ΠΑΟΚ: Ο «Βέλγος» Καντουρί, ο ισχυρός Σαββίδης και ο Λουτσέσκου (pics)

Από sdna.gr: Γάνδη σε... ρυθμούς ΠΑΟΚ. Το σκάουτινγκ των Βέλγων στο δισέλιδο αφιέρωμά τους: ο «Βέλγος» Καντουρί, ο ισχυρός Σαββίδης, η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου και η «μαύρη κόλαση» της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
Η Γάνδη σκανάρει τον ΠΑΟΚ: Ο «Βέλγος» Καντουρί, ο ισχυρός Σαββίδης και ο Λουτσέσκου (pics)

Στις 10 Μαρτίου, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τη Γάνδη στο γήπεδο της Τούμπας, με τους Βέλγους να σκιαγραφούν το προφίλ του Δικεφάλου στο δισέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού τους, παρουσιάζοντας στους φίλους της ομάδας όλα όσα πρέπει να ξέρουν. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν, ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα ένας παραδοσιακός σύλλογος στην Ελλάδα, αναλύοντας το προφίλ και εστιάζοντας στην προέλευση του συλλόγου, το έμβλημα με τον Δικέφαλο αετό και τα χρώματα της ομάδας.

Ξεχωριστή μνεία στο γήπεδο της Τούμπας, με τη Γάνδη να υπογραμμίζει πως «οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γνωστοί για το πάθος και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο», κάνοντας λόγο για «μαύρη κόλαση» στην Ελλάδα ενώ τονίζουν πως το Νο12 αφορά τον κόσμο της ομάδας (σ.σ δωδέκατος παίκτης). Μάλιστα, σημειώνουν πως προσεχώς ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα σύγχρονο στάδιο που βρίσκεται στα πλάνα του.

Από το μικροσκόπιο των Βέλγων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δύο άνδρες που αποτελούν σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ, εστιάζοντας στον ισχυρό και πλούσιο Ιβάν Σαββίδη, όπως σημειώνουν, αλλά και στο γιο του θρυλικού Μίρτσεα Λουτσέσκου, Ραζβάν, επισημαίνοντας τη διαδρομή του κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας αλλά και την επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Υπάρχει αναφορά στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, στο πώς έφτασε στο σημείο να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Γάνδη αλλά και στον «Βέλγο» Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος γεννήθηκε στις Βρυξέλλες και ξέρει από πρώτο χέρι το πρωτάθλημα του Βελγίου, έχοντας αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας προτού πάρει την απόφαση για το Μαρόκο.

Σύμφωνα με τους Βέλγους, τα πιο δυνατά σημεία της ομάδας και οι παίκτες που αξίζει κανείς να σταθεί είναι οι μεγαλύτεροι ηλικιακά: Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ, Κούρτιτς Σβαμπ, επισημαίνοντας παράλληλα πως η διοργάνωση κύλησε ιδανικά για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τέσσερα τέρματα...

Διαβάστε ακόμη...