ΠΑΟΚ: Ένας Μάρτιος non stop!

Από paok24.com : Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι κι επόμενος αντίπαλός του στο Europa Conference League θα είναι η Γάνδη.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Ένας Μάρτιος non stop!

Ο “Δικέφαλος” θα βρει απέναντί του τους Βέλγους, με τα δύο παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 10 και 17/3, κάτι που σημαίνει πως ο Μάρτιος θα είναι κάτι παραπάνω από γεμάτος, μέχρι τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα από εδώ και πέρα;

Την Κυριακή (27/2) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ιωνικό στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten, ενώ ακολουθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (2/3).

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Κυριακή (6/3), ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τον “Δικέφαλο” να δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να υποδέχεται λίγες ημέρες μετά (10/3) τη Γάνδη, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16” του Europa Conference League.

Με βάση το πρόγραμμα, τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν το διήμερο 12-13/3, με τον ΠΑΟΚ να δίνει το πρώτο του παιχνίδι κι ακολουθεί η ρεβάνς με τους Βέλγους εκτός έδρας, με φόντο το εισιτήριο της πρόκρισης. Η 2η αγωνιστική των πλέι οφ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20/3 και στη συνέχεια θα υπάρξει διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Όλα αυτά, την ώρα που είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει κενή ημερομηνία για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό και μένει να φανεί, το πότε θα οριστούν τα συγκεκριμένα παιχνίδια…

Διαβάστε ακόμη...