Μπαρνς στο PAOK24: «Μια εμπειρία που την απολαμβάνω!»

Από paok24.com:Τη δεύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Καναδός ακραίος Ράιλι Μπαρνς
Πηγή: paok24.com
Μπαρνς στο PAOK24: «Μια εμπειρία που την απολαμβάνω!»

που μίλησε στο PAOK24 για τις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στον Δικέφαλο, αλλά και τη μάχη που θα δώσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του με στόχο να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο PAOK24:

«Μου αρέσει πάρα πολύ στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι εξαιρετική, η συνεργασία μου με τον προπονητή είναι άψογη. Είναι μια εμπειρία που την απολαμβάνω. Είναι σα να είμαι από το ξεκίνημα της σεζόν εδώ, ενώ είμαι μόλις λίγες εβδομάδες.

Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Το διάστημα της απουσίας μου δεν οφείλονταν σε τραυματισμό, αλλά στο γεγονός ότι επέστρεψα στην πατρίδα μου για να ολοκληρώσω τις σπουδές και να πάρω το πτυχίο μου.

Μου αρέσει το πάθος που έχουν οι φίλοι των ομάδων στην Ελλάδα. Φυσικά αυτό το διαπίστωσα και από τους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί με τα συνθήματα και τον παλμό που δίνουν.

Είναι σημαντικό το ότι μπαίνουμε με βαθμολογική διαφορά στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ. Εννοείται ότι θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά είναι αθλητισμός και μπορεί κάποιο ματς να μην πάει καλά. Άρα το πλεονέκτημα αυτό θα είναι σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...