Πρωτόγνωρη κατάσταση για τη Μίντιλαντ!

Από paok24.com: Τρεις νίκες και δύο ήττες σε πέντε συνολικά φιλικά παιχνίδια, είναι ο απολογισμός της Μίντιλαντ στο πλαίσιο της χειμωνιάτικης προετοιμασίας της.
Πηγή: paok24.com
Πρωτόγνωρη κατάσταση για τη Μίντιλαντ!

Αυτό που έχει ωστόσο ενδιαφέρον, είναι πως η Μίντιλαντ προετοιμάζεται για πρώτη φορά να επιστρέψει στη δράση με ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος Δανίας στα μέσα Δεκεμβρίου!

Εντός των συνόρων της χώρας της πάντως, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ τα έχει πάρει... συμπαθητικά μετά από τη χειμερινή διακοπή τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς "μετράει" τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Πιο συγκεκριμένα στο ξεκίνημα του 2017 η Μίντιλαντ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της με τη Βίμποργκ, ενώ στο πρώτο επίσημο ματς του 2018, κέρδισε εκτός έδρας τη Χόρσενς με 2-0.

Σε ότι αφορά το "ντεμπούτο" των Δανών το 2019, αυτό συνδυάστηκε με νίκη στην έδρα της Χιέρινγκ με 1-0, αυτό στο 2020 με εντός έδρας νίκη επί της Λίνγκμπι με σκορ 2-0, για να φτάσουμε στον Φεβρουάριο του 2021 όπου η Μίντιλαντ ηττήθηκε μπροστά στο κοινό της από τη Σοντερίσκε με 2-1!

Διαβάστε ακόμη...