«Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα - Εμπιστευόμαστε τυφλά τον Λουτσέσκου»

Από sdna.gr: Πως βίωσε ο Φιλίπε Σοάρες το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. 
Πηγή: sdna.gr
«Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα - Εμπιστευόμαστε τυφλά τον Λουτσέσκου»

Στα 22 του χρόνια βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

Ο ΠΑΟΚ του δίνει μία ευκαιρία πρωταθλητισμού μακριά από την πατρίδα του και παράλληλα ένα βήμα να δείξει πόσο πολύ μπορεί να εξελιχθεί αγωνιστικά.

Ο Φιλίπε Σοάρες πραγματοποίησε χτες το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας μπει ως αλλαγή για τον «Δικέφαλο» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο Πορτογάλος δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την ευκαιρία που παίρνει πολύ γρήγορα από τον προπονητή του Ρασβάν Λουτσέσκου, αρχικά να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, να καταλάβει τον τρόπο λειτουργία της και να γίνει κομμάτι της και στη συνέχεια το συντομότερο δυνατό να μπορέσει να γίνει σημαντικός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην επίτευξη των στόχων της.

To SDNA συνάντησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ λίγο πριν μπει στο λεωφορείο της ασπρόμαυρης αποστολής για την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, με τον Σοάρες να περιγράφει πως βίωσε το ντεμπούτο του, μιλώντας για τους στόχους του «Δικεφάλου» στη συνέχεια της σεζόν και τη σχέση του Λουτσέσκου με το ασπρόμαυρο αγωνιστικό τμήμα.

-Πώς ήταν για σένα το ντεμπούτο σου με τον ΠΑΟΚ;

Ήταν τέλειο. Ντεμπούτο, πρώτο ματς και πρώτη νίκη. Ο δρόμος προς αυτήν την επικράτηση ήταν δύσκολος, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε, να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Ακόμη και παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα μπορούσαμε, αγωνιστήκαμε ως ομάδα και νικήσαμε ως ομάδα και αυτό είναι που μετράει περισσότερο.

-Υπάρχει κάτι ξεχωριστό που σου είπε ο Ρασβάν Λουτσέσκου;

Το μόνο που μου είπε ο προπονητής μου όταν μπήκα ήταν καλή επιτυχία και καλό ματς. Μου ευχήθηκε και παράλληλα μου έδωσε και κάποιες οδηγίες. Δεν ήταν κάτι παραπάνω, τουλάχιστον για αυτό το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μου, ότι θα με στηρίζει και θα με βοηθάει, θα είναι από πάνω μου για το υπόλοιπο της σεζόν.

Θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε κι άλλο τον Ολυμπιακό, θα είναι σίγουρα μία σκληρή μάχη, δεν θα πρέπει να χάνουμε βαθμούς, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Αλλά, θα πρέπει να είμαστε έτσι, ενωμένοι, και κάθε φορά πιο δυνατοί. Εμπιστευόμαστε τυφλά τη δουλειά και τον προπονητή μας και όλα θα πάνε καλά.

Διαβάστε ακόμη...