Με αφεντικό… τον Άκπομ!

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στο 2022, αφού επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με μοναδικό στόχο το τρίποντο και τη διατήρηση του σερί νικών που «τρέχει» από το προηγούμενο έτος.
Πηγή: thessports.gr
Με αφεντικό… τον Άκπομ!

Στην αποψινή (15/1, 19:30) αναμέτρηση με τους Κρητικούς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεση του και τον Τσούμπα Άκπομ, που είδε την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ να του στερεί το δικαίωμα να συνεχίσει το σερί σκοραρίσματος του.

Στην επιστροφή του ο Νιγηριανός επιθετικός θα βρει μάλιστα την ομάδα κόντρα στην οποία έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ της καριέρας του. Ο Τσούμπα Άκπομ έχει συναντήσει τον ΟΦΗ, στις δύο του θητείες στον Δικέφαλο, οκτώ φορές, με απολογισμό επτά νίκες και μια ισοπαλία.

Σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια μάλιστα έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα έξι φορές, μοιράζοντας και ακόμα τρεις ασίστ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Άκπομ ήταν δύο φορές.. διπλός κόντρα στους Κρητικούς. Τη σεζόν του νταμπλ (2018-19) πέτυχε δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου για το τελικό 4-0 της Τούμπας , ενώ κάτι ανάλογο έγινε και την επόμενη χρονιά στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, όταν σκόραρε δις για το τελικό 4-0.

Διαβάστε ακόμη...