Έρχεται πρόγραμμα αλά… Πρέμιερ Λιγκ!

Από sfina.gr : Τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στον Παναιτωλικό έβαλαν stop στην διεξαγωγή του αγώνα στην Τούμπα, που ήταν προγραμματισμένος για απόψε και απλά αναμένεται η ενημέρωση για το πότε εν τέλει θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Πηγή: sfina.gr
Έρχεται πρόγραμμα αλά… Πρέμιερ Λιγκ!

Μπορεί η αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες να μην διεξάγεται αλλά το πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ το πρώτο δίμηνο του 2022 είναι ιδιαιτέρως βεβαρημένο με συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις.

Η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου έφερε στον δρόμο του ΠΑΟΚ για μια ακόμα φορά την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Ο Δικέφαλος άρχισε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε τον περασμένο Μάιο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό με το γκολ του Κρμέντσικ, απέναντι στην Λάρισα αλλά για να φτάσει ξανά στον τελικό θα πρέπει να βγάλει εκτός συνέχειας τόσο την Ένωση, όσο και τον Ολυμπιακό (αν περάσει τον Παναιτωλικό) στα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για Γενάρη και Φλεβάρη ε θυμίζει ομάδα που αγωνίζεται την Πρέμιερ Λιγκ αφού υπάρχουν συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού πέραν του πρωταθλήματος υπάρχει και η σύγκρουση με την Μίντιλαντ για τα νοκ άουτ του Κόνφερενς Λιγκ.

Τον πρώτο μήνα του 2022 ο Δικέφαλος θα δώσει μέσα σε 25 μέρες, έξι παιχνίδια, αφού αναβλήθηκε αυτό με τον Παναιτωλικό. Υπάρχουν τέσσερα ντέρμπι σε αυτό το διάστημα. Τρία με την ΑΕΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο και ένα με τον Ολυμπιακό. Στο… μενού ενδιάμεσα των ντέρμπι υπάρχει αναμετρήσεις με ΟΦΗ (εντός) και Βόλο (εκτός).

Όσο για τον Φλεβάρη; Είναι απίστευτο το σερί που… έρχεται και θα είναι μέχρι τελικής πτώσης. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποκλείσει την ΑΕΚ, από τις 6 Φεβρουαρίου ως τις 6 Μαρτίου θα παίξει κατά σειρά με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Μίντιλαντ, Άρη, Μίντιλαντ, Ιωνικό, Ολυμπιακό, Λαμία. 9 ματς μέσα σε 29 ημέρες!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δικεφάλου το πρώτο δίμηνο του 2022 :

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

09/01 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

15/01 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

18-20/01 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (Κύπελλο)

23/01 Βόλος – ΠΑΟΚ

25-27/01 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Κύπελλο)

30/01 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

02/02 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ

06/02 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

08-10/02 Ημιτελικός Κυπέλλου (αν προκριθεί)

13/02 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

17/02 Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ (Κόνφερενς Λιγκ)

20/02 Άρης – ΠΑΟΚ

27/02 ΠΑΟΚ – Ιωνικός

Διαβάστε ακόμη...