Κινητικότητα για αντί-Κάρτερ

Από paok24.com : Μετά τη μεγάλη περιπέτεια με τη διασπορά του κορωνοϊού, η ομάδα ετοιμάζεται πλέον για το αυριανό παιχνίδι με την Ιγκοκέα και φυσικά έχει επανέλθει το ενδιαφέρον για το θέμα της προσθήκης παίκτη, στη θέση του Τζος Κάρτερ.
Πηγή: paok24.com
Κινητικότητα για αντί-Κάρτερ

Στο πλαίσιο αυτό, στον ΠΑΟΚ Μαteco προτάθηκε μία ενδιαφέρουσα περίπτωση και στο θέμα αναμένεται άμεσα εξέλιξη. Ο λόγος για τον Ντιμίτρι Ρίβερς, ο οποίος αντιμετώπισε φέτος το «Δικέφαλο του Βορρά», παίζοντας με τη φανέλα της Νίμπουρκ.

Ο 26χρονος, ύψους 2.03 φόργουορντ, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Τσέχους, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό τους, προτάθηκε τον ΠΑΟΚ Μαteco και αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας.

Στην αγορά για παίκτη-ες είναι και ο Προμηθέας, με τον Ρίβερς να φαίνεται να έχει προταθεί και εκεί…

Ο Αμερικανός έχει ως τώρα στη σεζόν με τη Νίμπουρκ, 8.3 πόντους μ.ο., 5.3 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, ενώ φέτος σουτάρει με 36.3% στο τρίποντο, 51.3% στο δίποντο και 61.9% στις βολές.

Ο Ρίβερς είναι απόφοιτος του πανεπιστημίο του Μέρσερ, έπαιξε στην Ευρώπη για πρώτη φορά τη σεζόν 2018-2019, στην Εσθονία, ενώ την προηγούμενη διετία, ήταν στην Ουγγαρία με πολύ καλά νούμερα…

Διαβάστε ακόμη...