Τα “στοιχήματα” του Μπότο

Από paok24.com: Ο Χοσέ Μπότο θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής ης ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποτελώντας προσωπική επιλογή της οικογένειας Σαββίδη.
Πηγή: paok24.com
Τα “στοιχήματα” του Μπότο

Οι ασπρόμαυροι έκλεισαν την συμφωνία κι έτσι ο Πορτογάλος αναλαμβάνει καθήκοντα μετά τις γιορτές με το συμβόλαιο του να έχει διάρκεια 2μιση χρόνων. Οι παραστάσεις του από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι μεγάλες κι η ικανότητά του στην αλίευση ταλέντων τεράστια.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι, σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από δύο χρόνια στη Σαχτάρ, είχε παραδεχθεί πως με συναδέλφους και συνεργάτες βάζουν προσωπικά "στοιχήματα" για παίκτες, που εντοπίζουν και πιστεύουν στην εξέλιξή τους. Όπως είχε τονίσει ο ίδιος έχει κερδίσει αρκετά από αυτά, δίνοντας παραδείγματα. Κορυφαίο παράδειγμα για τον ίδιο αποτελεί ο Εντέν Αζάρ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είχα εντοπίσει τον Αζάρ, όταν ήταν ακόμη 16 ετών. Κατάλαβα αμέσως πως πρόκειται για παίκτη, που σύντομα θα παίζει στο κορυφαίο επίπεδο. Δυστυχώς, σχεδόν κανείς δεν είχε την ίδια άποψη μαζί μου. Δεν πειράζει όμως, γιατί η τελική του εξέλιξη με δικαίωσε".

Δεν έκρυψε όμως και περιπτώσεις στις οποίες έπεσε έξω. Χαρακτηριστικότερη εξ' αυτών από αυτές θεωρεί τον Ντάντε. "Τον Ντάντε τον είχα ξεχωρίσει από τη Σταντάρ Λιέγης. Δεν μπορώ να πω, πως έπεσα πολύ έξω. Έφτασε να είναι βασικός με την Εθνική Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν. Η κατάληξη του όμως δεν ήταν η αναμενόμενη. Θα έπρεπε ακόμη να πρωταγωνιστεί. Κρίμα, αλλά όπως και να έχει, έχασα το στοίχημα", είχε δηλώσεις.

Διαβάστε ακόμη...