Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-Παλαιό Φάληρο

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και του Σταύρου Μανθογιάννη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του Παλαιού Φαλήρου με 8-7.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-Παλαιό Φάληρο

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, και γενικότερα και στις δύο ομάδες, αφού έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με εναλλαγές συναισθημάτων, ωραία γκολ και φάσεις. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους, εγώ το μόνο που τους παρακάλεσα ήταν να καλύψουν το κενό του Κόουπμαν, μπορεί στο σκοράρισμα να μην είχαμε την δυνατότητα να την καλύψουμε, αφού πρόκειται για αθλητή υψηλού επιπέδου, όμως δώσαμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα, είχαμε τον Μανθογιάννη σε εξαιρετική μέρα και με ακρογωνιαίο λίθο αυτόν, όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους. Χωρίς να θέλω να φανώ αλαζόνας, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι, δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Είναι λαθάκια τα οποία δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται».

Σταύρος Μανθογιάννης:

«Ήταν μία τεράστια νίκη για ψυχολογικούς λόγους, θέλαμε μία τέτοια νίκη. Τις τελευταίες αγωνιστικές ήμασταν κοντά σε νίκες αλλά δεν τις καταφέρναμε, οπότε το σημερινό ήταν ένα ξεκόλλημα για την ομάδα. Παλέψαμε όλοι, και με την απουσία του Κόουπμαν στείλαμε ένα μεγάλο μήνυμα σε όλες τις ομάδες της Α1, πως και με ελλείψεις και προβλήματα ο ΠΑΟΚ θα παλεύει μέχρι το τέλος».

Διαβάστε ακόμη...