Σημαντικές επιστροφές μετά τη διακοπή

Απο paok24.com: Τα νέα από το "μέτωπο" των τραυματιών
Πηγή: paok24.com
Σημαντικές επιστροφές μετά τη διακοπή

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το non stop πρόγραμμά του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί μέσα σε αυτή τη σειρά αγώνων σημαντικές απουσίες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, δεν έχει στη διάθεσή του αυτό το διάστημα τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Ίνγκι Ίνγκασον και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ωστόσο άπαντες έχουν μπει στην τελική ευθεία, με φόντο την επιστροφή τους.

Ο τελευταίος, αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα από όλους, έχοντας υποστεί θλάση στον δικέφαλο, με τον Ισπανό να κάνει ατομικό πρόγραμμα και να είναι διαθέσιμος -κατά πάσα πιθανότητα- μετά τη Σλόβαν.

Ο Καντουρί από τη μεριά του υπέστη θλάση β' βαθμού στον αριστερό του δικέφαλο στη ρεβάνς με τη Ριέκα κι έκτοτε παραμένει στα... pits, με την επιστροφή του να υπολογίζεται μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων στις αρχές του Οκτώβρη, καθώς ενδεχόμενη συμμετοχή του είτε στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (30/9 22:00), είτε με τον ΟΦΗ (3/10 16:00), που είναι κι ο τελευταίος αγώνας πριν τη διακοπή, θα είναι ρίσκο.

Τέλος, ο Ίνγκασον ανεβάζει συνεχώς στροφές και πλέον, συμμετέχει και σε κομμάτια της προπόνησης της ομάδας, ενώ κι αυτός αναμένεται να είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου μετά τη διακοπή. Ο Ισλανδός στόπερ βρέθηκε στην Ιταλία και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στις 26/5 κι από τότε δίνει το δικό του αγώνα με φόντο την επιστροφή, που όπως όλα δείχνουν πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη...