Sport : “Θέλει Μπορίλ ο ΠΑΟΚ – Περιμένει πρόταση η Σλάβια”

Από thessports.gr:Ο Γιαν Μπορίλ είναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας και αυτό επιβεβαιώνεται από τα τσεχικά ΜΜΕ!
Πηγή: thessports.gr
Sport : “Θέλει Μπορίλ ο ΠΑΟΚ – Περιμένει πρόταση η Σλάβια”

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport.cz και τον δημοσιογράφο Γιαν Πόντρουσεκ ο Δικέφαλος θέλει τον Τσέχο αριστερό μπακ της Σλάβια και αρχηγό της ομάδας που αγωνίζεται πλέον ο Μάικλ Κρμέντσικ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει :

"Σε ηλικία τριάντα ετών, βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του. Έχει αφήσει πίσω το EURO 2020 όπου έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς στην αριστερή πλευρά και ο Ζίντριχ Τρπίσοφσκι ο προπονητής της Σλάβια Πράγας εξακολουθεί να βασίζεται σε αυτόν. Ωστόσο, ο Λιβεριανός Όσκαρ Ντόρλεϊ έχει πάρει την θέση του πλέον.

Τώρα, μετά από μια απαιτητική περσινή σεζόν, ο Γιαν Μπορίλ εξακολουθεί να ξεκουράζεται και να θεραπεύει μικρούς τραυματισμούς, γι 'αυτό και ο Τρπισόφσκι τον άφησε εκτός για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Και υπάρχει ένα ερώτημα, τι θα γίνει με τον Μπορίλ στην Σλάβια. Το ελληνικό ενδιαφέρον για τον Τσέχο αμυντικό ανανεώνεται. Αυτή τη φορά, όμως, δεν πρόκειται για την ΑΕΚ η οποία ενδιαφέρθηκε για το Μπότσιλ το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport, είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος πέρυσι στη Super League και μπήκε στη νέα σεζόν αυτή την εβδομάδα χάνοντας με 2-1 από την Μποέμιαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου έχασε 1: 2. Το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινά σε δύο εβδομάδες.

Την περασμένη σεζόν, ο συμπαίκτης του Μπορίλ στην Σλάβια, Μάικλ Κρμέντσικ, ο οποίος ήταν δανεικός από την Μπριζ του Βελγίου, έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Και οι δύο παίκτες έχουν τον ίδιο πράκτορα, τον Ντάνιελ Σμέικαλ αλλά και επειδή ο Κρμέντσικ ήταν αρκετά επιτυχημένος στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να είναι ευκολότερο για τον Σμέικαλ να αναπτύξει επικοινωνία και διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η πιο προχωρημένη φάση δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη. Ο ΠΑΟΚ πρόκειται να διερευνήσει το πιθανό ποσό πώλησης του Γιαν Μπορίλ αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν σημειώσει ακόμη μεγάλη πρόοδο και η Σλάβια περιμένει πρόταση από την πλευράς ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...