Μένει ελεύθερος και… έρχεται ο Τζιοβίνκο

Από sfina.gr: Για μια ακόμα μέρα "βροχή" ήταν τα δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία αναφορικά με το μέλλον του Ιταλού μεσοεπιθετικό, Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο που τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην ειδησεογραφία του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Μένει ελεύθερος και… έρχεται ο Τζιοβίνκο

Σύμφωνα με τα τελευταίες πληροφορίες από την ΜΜΕ στο Ριάντ βρέθηκε η «χρυσή» τομή και ο 34χρονος παίκτης συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, λύνοντας το μεταξύ τους συμβόλαιο κοινή συναινέσει. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το ποσό που θα λάβει ως αποζημίωση ο Τζιοβίνκο, ωστόσο θεωρείται ότι θα είναι περίπου 2.000.000 ευρώ, λίγο λιγότερα δηλαδή από τα όσα έχει να δίνει ακόμα η Αλ Χιλάλ στον Ιταλό μεσοεπιθετικό.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο Τζιοβίνκο βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της SFINA.GR ο παίκτης έχει εκφραστεί θετικά στο να έρθει στην Τούμπα. Τόσο η πλευρά του παίκτη, όσο και του Τζιοβίνκο περιμένουν τα... επίσημα από την Αραβία για να μπει στην τελική ευθεία η απόκτηση του.

Διαβάστε ακόμη...