Κοντά σε συμφωνία με τη NOVA

Από sfina.gr:Ένα από τα ανοιχτά και πολύ σημαντικά ζητήματα για τον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο, που δεν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αλλά απασχολεί έντονα την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο, τουλάχιστον για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: sfina.gr
Κοντά σε συμφωνία με τη NOVA

Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που βρίσκονται στον... αέρα και δεν έχουν συμφωνία με κάποιο κανάλι για τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Η "μάχη" ανάμεσα στα δυο συνδρομητικά κανάλια έχει φουντώσει τις τελευταίες μέρες και όσο μπήκαμε στο πιο κρίσιμο διάστημα επαφών και διαπραγματεύσεων.

Προσωπικά χειρίζεται την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, είναι αυτός που έχει αναλάβει ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις με τις δυο συνδρομητικές πλατφόρμες για το επόμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης διατηρεί μια εξαιρετική σχέση με τους ανθρώπους της ΝΟVA τον φέρνει λίγο πιο κοντά σε συμφωνία λόγω και της χρόνιας συνεργασίας τους, ωστόσο δεν αποκλείει και την COSMOTE.

Εφόσον, δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση, οι «ασπρόμαυροι» έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις διαπραγματεύσεις μόνοι τους και να ζητήσουν ότι ποσό κρίνουν οι ίδιοι. Από το ποσό των 10.000.000 ευρώ ξεκινάει ο ΠΑΟΚ την οποιαδήποτε συζήτηση για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα αυτή την σεζόν.

Mε βάση τα ποσά που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή την περίοδο και το brandname του συλλόγου, αυτή είναι η τιμή που ζητάει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ από τις δυο συνδρομητικές πλατφόρμες που διεκδικούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...