Kλείνει και Χριστοδούλου (vids)

Από paok24.com: Το όνομα του Ανδρέα Χριστοδούλου, έχει προταθεί αρκετές φορές στον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όπως φαίνεται, φέτος ήρθε η ώρα του... γάμου.
Πηγή: paok24.com
Kλείνει και Χριστοδούλου (vids)

Ο 26χρονος, ύψους 1.97 γκαρντ-φόργουορντ, αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη της ομάδας, με φόντο τη νέα σεζόν, μετά την περσινή του σεζόν στον Προμηθέα.

Ο Χριστοδούλου, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κύπρο, ήρθε το 2013 στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έμεινε μία διετία εκεί, για να παίξει στη συνέχεια στον Κόροιβο, τέσσερις σεζόν στο Ρέθυμνο, που έκανε τις καλύτερες χρονιές του (8,7 πόντους μ.ο. το 2018-2019 και 8,1 πόντους το 2019-2020), για να πάει πέρσι στον Προμηθέα και να παίξει για πρώτη φορά σε ομάδα που έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Το όνομα του βρισκόταν από την αρχή στις λίστες του Άρη Λυκογιάννη και των συνεργατών του και τώρα πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσει περαιτέρω η υπόθεση, για την οποία απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι, της ανακοίνωσης.

Μετά την ανανέωση με τον Καμπερίδη και την απόκτηση του Τολιόπουλου, ο ΠΑΟΚ ενισχύει κι άλλο τον ελληνικό "κορμό" του ενόψει της νέας σεζόν και συνεχίζει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό.

Διαβάστε ακόμη...