Σφιντέρσκι: «Είναι κρίμα…»

Από inpaok.com:Ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκεται στο επίκεντρο για τους Πολωνούς που του αφιερώνουν διθυράμβους (δείτε εδώ) για την εντυπωσιακή του παρουσία κόντρα στην Ισπανία.
Πηγή: inpaok.com:
Σφιντέρσκι: «Είναι κρίμα…»

Ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε για ακόμα μια φορά δηλώσεις στην πατρίδα του για το παιχνίδι, μιλώντας και για τις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, όταν άγγιξε το γκολ αλλά είδε Σίμον και δοκάρι να του στερούν τη χαρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ισοπαλία με του Ισπανούς:

«Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε βαθμό κόντρα στην Ισπανία. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός και έτσι είμαστε ικανοποιημένοι και με την ισοπαλία. Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης».

Για τις δικές του μεγάλες ευκαιρίες:

«Σίγουρα θα σκεφτώ αυτές τις ευκαιρίες τις επόμενες ώρες. Σε έναν αγώνα με τέτοιο αντίπαλο θα έπρεπε να είχα αντιδράσει καλύτερα. Είναι κρίμα που δεν κατάφερα να σκοράρω, αλλά χαίρομαι που αργότερα ο Λεβαντόφσκι έβαλε ένα φανταστικό γκολ και πήραμε την ισοπαλία».

Για την εικόνα του ματς:

«Η κατοχή της μπάλας ήταν στους Ισπανούς, αλλά εκτός του γκολ που σημείωσαν δεν θυμάμαι άλλη επικίνδυνη φάση για την εστία μας. Εμείς καταφέραμε να δημιουργήσουμε 3-4 καλές στιγμές για γκολ. Κρίμα που δεν σκοράραμε τουλάχιστον τις μισές από αυτές, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».

Για το ότι αγωνίστηκε ως βασικός αλλά και τη συνέχεια της διοργάνωσης:

«Χαίρομαι που κατάφερα να κερδίσω μια θέση στη βασική ενδεκάδα και βοήθησα την Εθνική μου να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα με την Ισπανία. Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά για το αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα όλα εξαρτώνται από μας. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε κανέναν. Από το πως θα παίξουμε με τη Σουηδία θα εξαρτηθεί το αν θα συνεχίσουμε στο EURO».

Διαβάστε ακόμη...