«Το πρώτο Κύπελλο ήταν το καλύτερο»

Από paokrevolution.net: Αγωνίστηκε με την ασπρόμαυρη φανέλα σε 76 αγώνες και σκόραρε 12 γκολ.
Πηγή: paokrevolution.net
«Το πρώτο Κύπελλο ήταν το καλύτερο»

Εγραψε τη δική του ιστορία καθώς κατέκτησε δυο διαδοχικά Κύπελλα απέναντι στην ΑΕΚ, το 2017 και το 2018. Μάλιστα στον τελικό που έγινε στο Πανθεσσαλικό από δική του ασίστ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σκόραρε και άνοιξε το σκορ.

Ο Τζάλμα Κάμπος ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων.

Οταν ρωτήθηκε για την καλύτερη στιγμή του ήταν απόλυτος: «Σίγουρα το πρώτο Κύπελλο καθώς το περίμεναν πολύ και το ήθελαν πολύ. Ο ΠΑΟΚ έγινε δυνατότερος και κατάκτησε τα πάντα. Ήταν υπέροχες στιγμές. Πραγματικά απίθανες. Θυμάμαι την ασίστ και ο Μπίσεσβαρ δεν μπορούσε να το χάσει».

Πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό: «Υπάρχουν διαφορές από τότε. Τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει και να το πάρει. Υπάρχει μια ανανέωση στον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται χρόνο για να γίνει και πάλι δυνατός. Μπορεί να γίνει και στον τελικό. Να αρχίσει από εκεί. Μπορεί να το πάρει και να πάρει δύναμη να γίνει καλύτερος».

Ο ίδιος σημείωσε πως μιλά συχνά με τους Βαρέλα-Κρέσπο ενώ παραδέχθηκε πως «νιώθω κομμάτι αυτής της ομάδας».

Αναφέρθηκε και στον Πάμπλο Γκαρσία που στα χρόνια που ήταν αυτός στον ΠΑΟΚ, ήταν στα τμήματα Υποδομής: «Αυτό το πάθος που βγάζει είναι ο καλύτερος δείκτης για τη δουλειά που κάνει».

Αναφέρθηκε με θερμά λόγια στους φίλους του Δικεφάλου: «Είναι η ψυχή του κλαμπ. Τους στοίχισε που είναι εκτός όλο αυτό το διάστημα. Όταν επιστρέψουν μπορούν να σπρώξουν τον ΠΑΟΚ μπροστά. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχω συναντήσει. Είναι υπέροχη η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ παντού και είναι τιμή για εμένα να είμαι κομμάτι της οικογένειας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και σε όλους. Το 2022 να έρθουν καλύτερα πράγματα».

Και όταν ρωτήθηκε για το αν του λείπει η Χαλκιδική στην οποία πήγαινε συχνά είπε: «Η Τούμπα είναι καλύτερη από τη Χαλκιδική».

Διαβάστε ακόμη...