Για διπλό εξάδας και ψυχολογίας

Από paok24.com:Μετά τις δύο σημαντικές νίκες στη Λάρισα και στο Παλατάκι με τον Προμηθέα, η... όρεξη του ΠΑΟΚ άνοιξε. Το καλό πήγε να τριτώσει με την ΑΕΚ, παρά την όχι και τόσο καλή εικόνα της ομάδας, αλλά το σουτ του Λάνγκφορντ στο τέλος της παράτασης, έδωσε τέλος στο σερί νικών.
Πηγή: paok24.com
Για διπλό εξάδας και ψυχολογίας

Το θέμα για τον Άρη Λυκογιάννη και τους παίκτες του, σε πρώτη φάση σήμερα, είναι να βγάλουν την απαιτούμενη αντίδραση. Έτσι κι αλλιώς, οι διαφορές των περισσότερων ομάδων της Basket League, είναι μικρές, οπότε η διάθεση στην άμυνα, ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού, αποτελούν για έναν ακόμα αγώνα, «οδηγούς» για τη νίκη.

Η απώλεια του Τσαλμπούρη, μικραίνει το rotation στη ρακέτα, κόντρα σε μια ομάδα που με Ντραγκίσεβιτς, Κουζέλογλου, Μιλόσεβιτς (και Σλαφτσάκη ανά περιπτώσεις), ποντάρει πολλά εκεί, με τον Λυκογιάννη να έχει στο μυαλό του διάφορα τρικ, προκειμένου να καλύψει το κενό που προέκυψε.

Ο Άρης την προηγούμενη εβδομάδα, δεν αγωνίστηκε παρότι κατέβηκε στην Πάτρα, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στον Προμηθέα και ίσως αυτό να τον άφησε λίγο πίσω στο ρυθμό που είχε βρει, μετά τις δύο μεγάλες (και σε εύρος) νίκες με Λάρισα και Ηρακλή (στο Ιβανώφειο) οι οποίες τον απομάκρυναν από τις τελευταίες θέσεις, τον ανέβασαν στο 6-10 και του έδωσαν ψυχολογία για τη συνέχεια.

Στη νίκη με τη Λάρισα, δέχτηκε 52 πόντους, στο Ιβανώφειο δέχτηκε 54, οπότε είναι εύκολα αντιληπτό, τι θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα, ο Σάββας Καμπερίδης με τους παίκτες του, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο, μετά την άμεση προσαρμογή του Κάρτερ, να έχει διάφορους επιθετικούς άξονες πλέον, τους οποίους μπορεί να τους εκμεταλλευτεί ανά περιόδους μέσα στο παιχνίδι (Γκρίφιν, Λοβ, Τέρνερ, Κάρτερ).

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κορομηλάς, Πουρσανίδης Γ. και Συμεωνίδης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 20:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Διαβάστε ακόμη...