Η μεγάλη… μάχη των ασίστ!

Από inpaok.com: Μπορεί στην κατηγορία των σκόρερ, ο Χρήστος Τζόλης να έχει πάρει «κεφάλι» εδώ και καιρό με 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο εκεί που γίνεται πραγματική «μάχη», είναι η κατηγορία των ασίστ, με τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να διεκδικούν από κοινού την κορυφή.
Πηγή: inpaok.com
Η μεγάλη… μάχη των ασίστ!

Πρώτος «δημιουργός» για τους συμπαίκτες του είναι ο Στέφαν Σβαμπ με 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αυστριακός στην πρώτη του χρονιά μακριά από την πατρίδα του επιβεβαιώνει τις συστάσεις που τον συνόδευαν αφού έχει συμμετοχή τόσο στη δημιουργία, όσο και στο σκοράρισμα, με «γεμάτη» την καρτέλα των στατιστικών του.

Το Golden Boy του ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Τζόλης, δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από αυτή την κατηγορία. Ο 19χρονος εξτρέμ έχει μοιράσει... χαρά στους συμπαίκτες του επτά φορές, όντας δεύτερος στη σχετική λίστα. Συνολικά μάλιστα έχει συμμετοχή στον εντυπωσιακό αριθμό των 23 γκολ του Δικεφάλου, σκοράροντας από αυτά τα 16.

Τρίτος και «ισόβαθμος» με τον συμπαίκτη του είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ δείχνει πως αφήνει πίσω του την περίοδο της μικρής κάμψης και κόντρα στη Λαμία πέτυχε γκολ και ασίστ, με την δημιουργία για τον Χρήστο Τζόλη να είναι η έβδομη φετινή του, σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη...