«Και η Όσιγιεκ για Τσόλακ»

Από inpaok.com: H μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών και στην Κροατία αναφέρονται ακόμα μια φορά στο μέλλον του Αντόνιο Τσόλακ.
Πηγή: inpaok.com
«Και η Όσιγιεκ για Τσόλακ»

Μετά την Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι συμπατριώτες του επιθετικού του ΠΑΟΚ βάζουν στο «τραπέζι» και την Όσιγιεκ που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της χώρας και αναζητά επιθετικό, με τους Κροάτες να αναφέρουν ότι ναυάγησε η περίπτωση του Μάριο Μάντζουκιτς.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κροάτες αναφέρουν:

«Ο Τσόλακ μετακόμισε από την Κροατία στην Ελλάδα για τρία εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν κατάφερε να παίξει αρκετά, και είναι λογικό να ψάχνει για ένα περιβάλλον που θα έχει ένα πιο σημαντικό ρόλο. Σίγουρα θα έχει φιλοδοξίες να βρεθεί ξανά στην Εθνική Κροατίας, και η συμμετοχή του στο φιλικό με την Τουρκία να μην είναι η μοναδική της καριέρας του με το Εθνόσημο.

Στα μέσα του Δεκεμβρίου έπαιξε το όνομα του Τσόλακ για την Ντιναμό, αλλά μόνο σε περίπτωση που θα πωλούνταν ο Μπρούνο Πέτκοβιτς. Η Ντιναμό δεν προτίθεται ωστόσο να αποχωριστεί τον Πέτκοβιτς για λίγα χρήματα και το ερώτημα είναι αν υπάρχει ομάδα που μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να της καταβάλει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Με αυτά τα δεδομένα η άφιξη του Τσόλακ στην Όσιγιεκ με την μορφή δανεισμού φαντάζει ένα πιο πιθανό σενάριο».

Διαβάστε ακόμη...