«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Γκαρσία»

Από paok24.com: Ο Στέλιος Μαλεζάς εξέφρασε την πίστη του στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Κ19 σημειώνοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές εν μέσω καραντίνας και μακριά από τη δράση.
Πηγή: paok24.com
«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Γκαρσία»

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Αυτό που έχει καταφέρει ο Πάμπλο είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, αλλά και για όσους δουλεύουν στις υποδομές της ομάδας, γιατί είναι μία αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται. Σαν ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να το στηρίξουμε αυτό το πρότζεκτ με τους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές, να επικεντρωνόμαστε σε αυτούς. Ο Πάμπλο έχει ξεκαθαρίσει ότι όποιος αξίζει θα παίζει και αυτό πρέπει να το επισημάνουμε συνεχώς.

Είναι δύσκολο για κάθε προπονητή όταν αναλαμβάνει κατά τη διάρκεια της σεζόν και έχει αγώνες ανά τρεις ημέρες να μπορέσει να περάσει τη φιλοσοφία του.

Άρα ο Πάμπλο αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να διαχειριστεί την ομάδα. Ας έχουμε λίγο υπομονή και να δώσουμε χρόνο στον Πάμπλο και σε οποιοδήποτε Πάμπλο για να περάσει τη φιλοσοφία του, το στυλ παιχνιδιού που θέλει.

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Πάμπλο. Έχω δει τη δουλειά που έχει κάνει στην Κ19 του ΠΑΟΚ. Έχει δείξει ήδη τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει και λειτουργεί».

Για τον Τζόλη:

«Εννοείται ότι χρειάζεται συμβουλές και καθοδήγηση. Όχι μόνο για τον Τζόλη που είναι 18 ετών, αλλά για κάθε ποδοσφαιριστή σε τέτοια ηλικία».

Εάν θα ακολουθήσει τα... χνάρια των Ίβιτς, Γκαρσία και θα βρεθεί προπονητής στην πρώτη ομάδα :

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη να μπω σε αυτό το τρυπάκι. Έχω να μάθω και να δω πολλά πράγματα στην Κ19. Καλύτερα να δω το τώρα, το πώς μπορώ να βελτιώσω τους παίκτες, αλλά και πώς να βελτιωθώ εγώ».

Διαβάστε ακόμη...