«Ποια κλήρωση; Ο... τελικός!»

Η Γάνδη ψάχνει το... restart στο βελγικό πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
«Ποια κλήρωση; Ο... τελικός!»


Τη Δευτέρα στη 13:00 ώρα Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο του στο Champions League μετά τη νίκη πρόκριση επί της Μπεσίκτας.

Στο δρόμο του Δικεφάλου θα βρεθεί μία εκ των Γάνδη, Μπενφίκα ή Ντιναμό Κιέβου, όμως στην περίπτωση της βελγικής ομάδας αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων είναι στο βραδινό ματς της Κυριακής για το πρωτάθλημα με την Μαλίν.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και η νίκη απέναντι στην αντίπαλο της μοιάζει με... μονόδρομο προκειμένου να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και να πάρει «ανάσα».

Ο Μπόλονι από την πλευρά του, τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μαλίν και εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι παίκτες του θα βελτιωθούν σύντομα, αφού ήδη βλέπει αρκετά θετικά στοιχεία.

Οι φίλοι της Γάνδης περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την εξέλιξη της αναμέτρησης την οποία παρουσιάζουν ως... πρόωρο τελικό στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα την ευρωπαϊκή κλήρωση, σύμφωνα με τα όσα σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμη...