Αποδεκατισμένη η Ραπίντ λόγω κορονοϊού!

Την πρώτη συγκέντρωση της ενόψει της νέας σεζόν έκανε σήμερα, Τετάρτη (29/7) η… αποδεκατισμένη Ραπίντ Βιέννης, αφού βρέθηκε στην θετικό κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή.
Πηγή: inpaok.com
Αποδεκατισμένη η Ραπίντ λόγω κορονοϊού!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί σε καραντίνα ο ποδοσφαιριστής, αλλά και να μπουν στην απομόνωση όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή, μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Η Ραπίντ δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό ούτε το ποιος ποδοσφαιριστής τέθηκε σε καραντίνα, ούτε το ποιοι δεν έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση, που έγινε με ελάχιστους ποδοσφαιριστές.

Ο γιατρός του συλλόγου αρκέστηκε μόνο στο ότι ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον ιό είναι καλά και ότι δεν έχει συμπτώματα.

Αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι αρνητικά, η Ραπίντ θα ταξιδέψει για το προπονητικό κέντρο που είχε κλείσει για την καλοκαιρινή της προετοιμασία, ενόψει των προκριματικών του Champions League, όπου μπορεί να κληρωθεί και με τον ΠΑΟΚ.

Τα αυστριακά ΜΜΕ, με αφορμή την πρώτη προπόνηση, έκαναν εκ νέου αναφορά και στο ζήτημα του Σβαμπ, υποστηρίζοντας πως δεν βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση αφού ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της Ραπίντ.

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, ο πρώην αρχηγός της Ραπίντ έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο και την Πέμπτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που προβλέπει συνεργασία δύο συν ενός ετών.

Διαβάστε ακόμη...