Τότε κληρώνει για ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Από τον δεύτερο προκριματικό γύρο θα ξεκινήσει το φετινό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Champions League, μιας και ο Δικέφαλος εξασφάλισε τη δεύτερη θέση της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Τότε κληρώνει για ΠΑΟΚ

Όπως όλα δείχνουν, και μετά τα χθεσινά αποτελέσματα σε Κροατία και Τουρκία, οι «ασπρόμαυροι» θα τοποθετηθούν στους ανίσχυρους, καθώς η Μπεσίκτας κατάφερε να ξεπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα την Σίβασπορ, και πήρε αυτή την θέση στους ισχυρούς.

Εδώ, υπάρχει ένας αστερίσκος, καθώς είναι και η Τράμπζονσπορ, η οποία έχει απαγόρευση συμμετοχής, αλλά περιμένει την εκδίκαση της έφεσής της στο CAS. Αν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ θα πάει ξανά στους ισχυρούς.

Όσον αφορά την κλήρωση, αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 10/8 στη Νιόν της Ελβετίας, με τον αγώνα να ορίζεται στις 25-26/8 και να είναι νοκ-άουτ. Η έδρα, θα προκύψει από το ποιο κλαμπ θα βγει πρώτο.

Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί, τότε θα μπει στην κληρωτίδα της 31/8, ενώ θα συμμετέχει και σε αυτήν στις 1/8 ως ένα υποψήφιο ζευγάρι για πρόκριση. Τα ματς του 3ου προκριματικού γύρου που είναι επίσης μονά θα διεξαχθούν στις 15-16/9, ενώ τα Play Off αναμένεται να λάβουν χώρα στις 22-30/9.

Διαβάστε ακόμη...