Μαθαίνει πιθανούς αντιπάλους ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Στα προκριματικά του Champions League θα αγωνιστεί και το φετινό καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ, μιας και κατάφερε να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και να πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Πηγή: inpaok.com
Μαθαίνει πιθανούς αντιπάλους ο ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος, θα γνωρίζει το βράδυ του Σαββάτου (25/7) τις ομάδες που θα μπουν στη κληρωτίδα μαζί του, καθώς η κατάσταση στα πρωταθλήματα της Τουρκίας και της Κροατίας θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Συγκεκριμένα στις 21:00 είναι προγραμματισμένες οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην Γκεντσλερμπιλίγκι και την Μπεσίκτας, αλλά και το ματς της Γκεζτεπέ με την Σίβασπορ, με τα συγκεκριμένα ματς να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει 21.000 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της UEFA και θέλει να βγει τρίτη η Σίβασπορ, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ισχυρούς, με την τουρκική ομάδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη τρίτη θέση με 60 βαθμούς, να φιλοξενείται από την Γκεζτεπέ.

Έναν βαθμό πίσω είναι η Μπεσίκτας που παίζει με την επίσης αδιάφορη Γκεντσλερμπίρλιγκι. Αν η Σίβασπορ βγει τρίτη ο ΠΑΟΚ θα είναι στους ισχυρούς με τις Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία, 34.000 βαθμούς), Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία, 22.000) κι αδύναμοι θα είναι οι Αλκμάαρ (Ολλανδία, 18.500), Σίβασπορ (Τουρκία, 6.720), Οσιγιεκ ή Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ή Ριέκα (Κροατία, 4.975 βαθμούς οι δύο πρώτες κι 11.000 βαθμούς η Ριέκα).

Η προσοχή θα είναι στραμμένη και στην Κροατία όπου θα ξεκαθαρίσει ο υποψήφιος αντίπαλος του ΠΑΟΚ, αφού στις 22:05 η Όσιγιεκ θα φιλοξενήσει την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στον «τελικό» για την δεύτερη θέση, ενώ στο... παιχνίδι παραμένει και η Ριέκα όπου την ίδια ώρα θα φιλοξενήσει την Ίστρα.

Διαβάστε ακόμη...