Για το πρώτο… τρίποντο!

Από inpaok.com: Για την τρίτη «στροφή» των Play Off είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ, που το βράδυ του Σαββάτου (20/6, 20:30) αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην άδεια Τούμπα, αναζητώντας την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.com
Για το πρώτο… τρίποντο!

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε χθες (19/6) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, με τον Αμπέλ Φερέιρα να αφήνει τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα εκτός, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να είναι διαθέσιμοι για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν το τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ, προκειμένου να μείνουν σε απόσταση «βολής» από την ΑΕΚ και την δεύτερη θέση, ή ακόμα και να την ξεπεράσουν αν αυτή δεν καταφέρει να επικρατήσει του Άρη.

Η αποστολή του Δικεφάλου για το παιχνίδι με τους Κρητικούς περιλαμβάνει τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Βαρέλα, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ , Λημνιό, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Τζόλη.

Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ έρχεται στην Τούμπα μετά από δυο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές των Play Off από Άρη (εκτός) και ΑΕΚ (εντός), με τον Γιώργο Σίμο να αντιμετωπίζει και αυτός με την σειρά του δυο προβλήματα απουσιών.

Οι Κρητικοί αναμένεται να ανέβουν στην Τούμπα με δυο απουσίες, αφού εκτός έμειναν οι Γιώργος Κουτρουμπής και Νίκος Μαρινάκης.

Οι δύο αμυντικοί του ΟΦΗ αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και κρίθηκε προτιμότερο να μείνουν εκτός προκειμένου να μην ρισκάρουν κάποιον μυικό τραυματισμό.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

Ουόλει, Σωτηρίου, Νάστος, Γιαννούλης (Κώστας), Βαφέας, Μπράουν, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Ζοάο, Σακόρ, Μεγιάδο, Στάικος, Νέιρα, Ναμπί, Σεμέδο, Βαζ, Μάνος, Φιγκεϊρέδο, Περδίκης, Νοικοκυράκης.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην άδεια, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του Κορονοϊού, Τούμπα, και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το PAOK TV.

Διαβάστε ακόμη...