«Φαινόμενο ο Κωνσταντέλιας!»

Από inpaok.com: Ως το επόμενο μεγάλο ταλέντο στην Ευρώπη γενικότερα χαρακτήρισε σε συνέντευξη του σε ιταλική ιστοσελίδα τον Γιάννη Κωνσταντέλια ο Ματιέ Γκόμες!
Πηγή: inpaok.com
«Φαινόμενο ο Κωνσταντέλιας!»

Ο άλλοτε αμυντικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, που πέρασε από την Ελλάδα φορώντας την φανέλα της Κέρκυρας, είναι πλέον ατζέντης παικτών και ανιχνευτής ταλέντων.Σε συνέντευξη που παραχώρησε μάλιστα, αναφέρθηκε στον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζοντας ως ένα «φαινόμενο».

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Ο Λιχαντζί είναι γεννημένος το 2002, ωστόσο είναι νοητικά έτοιμος για να παίξει σε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και ελπίζω οι άνθρωποι γύρω του να είναι σε θέση να τον προστατεύσουν. Ο Λούκας Λαβαλί, είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθώ και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο επόμενος τερματοφύλακας της εθνικής Γαλλίας, δεν είναι τυχαίο που η Λιλ του έχει κάνει ήδη μεγάλο συμβόλαιο. Και τέλος το μεγάλο μου στοίχημα είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Γεννήθηκε το 2003 και παίζει στον ΠΑΟΚ. Κατά την γνώμη μου είναι ένα φαινόμενο! Πιστεύω ότι θα είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο στην Ευρώπη και θα τον συζητάμε σε τρία χρόνια από τώρα».

Διαβάστε ακόμη...