Έρχεται ο Ντεν Ντρις για τον ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται αύριο ο διαγώνιος Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα!
Πηγή: sdna.gr
Έρχεται ο Ντεν Ντρις για τον ΠΑΟΚ!

Η πρώτη μεγάλη... βόμβα για τον ΠΑΟΚ πλησιάζει! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις θα βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο!

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μεγάλη κίνηση από τον ΠΑΟΚ εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, καθώς ο έμπειρος αθλητής έχει γεμάτες «παραστάσεις» από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Όπως είχαμε σημειώσει μέσα από το SDNA, ο 30χρονος διαγώνιος ύψους 2.08, αγωνιζόταν μέχρι τώρα στο κορεάτικο πρωτάθλημα με την φανέλα της Ινσούρανς Σταρς, ενώ έχει παίξει σε πρωταθλήματα κορυφαίου επιπέδου, όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Πολωνία και παράλληλα βρέθηκε και στις Ουκρανία – Τουρκία.

Διαβάστε ακόμη...