Λιούις σε πτώση

Από paok24.com:Έτσι όπως έγινε η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, ο ΤζεΚουάν Λιούις, αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους της αλυσίδας.
Πηγή: paok24.com
Λιούις σε πτώση

Ο Αμερικανός γκαρντ, δοκιμάζεται για πρώτη φορά, σε μια ομάδα με περισσότερες απαιτήσεις και πίεση και η προσαρμογή του, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα γι' αυτόν, είναι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, στοιχείο που αποτελεί πρόβλημα και για την ομάδα γενικότερα, αφού πολλές από τις επιθετικές αποφάσεις, περνούν από τα δικά του χέρια.

Μετά από εκείνη την εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (24π.), ο Λιούις είναι σε... ελεύθερη πτώση και φυσικά αυτό, έχει αντίκτυπο και στην ομάδα, η οποία έχει χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια, σε BCL και Basket League.

Στα παιχνίδια με Μπεσίκτας, Λαύριο, Φάλκο Σομπατέλι και Προμηθέα, ο 25χρονος έχει 4 πόντους μ.ο., 4 ασίστ αλλά για 2,2 λάθη σε 23,2 λεπτά συμμετοχής.

Στα πολύ κρίσιμα παιχνίδια, που έχει μπροστά του ΠΑΟΚ, έχει ανάγκη από τον καλό Λιούις, ο οποίος δείχνει πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι, να δυσκολεύεται στο «διάβασμα» φάσεων και καταστάσεων, ειδικά όταν δε μπορεί να τρέξει και ανοίξει το γήπεδο, με μια γρήγορη επίθεση...

Διαβάστε ακόμη...