«Να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»

Από inpaok,com:Το λίμπερο του ΠΑΟΚ, Γιώργος Στεφάνου μιλά αποκλειστικά στο INPAOK σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης για τον ερχομό του στον Δικέφαλο, τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε η ομάδα έως και τα μισά της σεζόν αλλά και για τα όσα θέλει να φέρει το νέο έτος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Πηγή: inpaok.com
«Να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό:

«Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και σίγουρα δεν το θέλαμε, είναι κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δοκιμασίες, τραυματισμούς και αλλαγές από την αρχή της χρονιάς αλλά θέλουμε με το νέο έτος να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά και να κατακτήσουμε τους δύο εγχώριους στόχους».

Για το αν η ομάδα έχει βρει την ηρεμία της στα αποδυτήρια:

«Όλα αυτά τα θέματα είναι αυτά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, σίγουρα επηρεάζουν την λειτουργία της ομάδας και αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά αλλά από έδω και στο εξής ελπίζω ότι θα είμαστε σε θέση να τα ξεπεράσουμε».

Για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί τα social media κι αν πιστεύει ότι θα τον επηρέαζαν στην καριέρα του:

«Είναι μία συνειδητή επιλογή, δεν είμαι αρνητικός απλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Δε θεωρώ ότι θα με επηρεάσει σε κάτι, η απόφασή μου είναι εκτός δουλειάς».

Αν θα ήθελε ο Δικέφαλος να είναι η τελευταία του ομάδα:

«Αν ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να μου καλύψει όλες τις ανάγκες, και να καταφέρνω και εγώ από την πλευρά μου να αποδίδω όπως θέλει αυτός, γιατί όχι, θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

Για τους αγώνες απέναντι στον Ολυμπιακό:

«Είναι κάτι που έχω συνηθίσει, καθώς είναι η τρίτη φορά που φεύγω από την ομάδα, οπότε δεν είναι κάτι παράξενο για μένα».

Για την ζωή στη Θεσσαλονίκη:

«Είναι μία πόλη που την αγαπάω πάρα πολύ, καθώς έχω ξαναζήσει εδώ όταν ήμουν στον Ηρακλη το 2012, και μάλιστα είναι σημαντική για εμένα γιατί εδώ «σύλλαβα» με την γυναίκα μου και τον μοναχογιό μου. Την αγαπώ».

'Ενα σχόλιο για την περσινή χρονιά αλλά και αυτή που έρχεται:

«Κάθε τι που περνάει εγώ το αφήνω πίσω, ελπίζω το μέλλον να φέρει καλύτερες καταστάσεις, και να έχουμε πάνω απόλα υγεία».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Ελπίζω να ζήσω και εγώ το Παλατάκι γεμάτο, αλλά αυτή τη φορά από την πλευρά του ΠΑΟΚ, καθώς για το άθλημα δεν είναι κάτι συνηθισμένο, είναι κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ».

Διαβάστε ακόμη...