Φουλ για Σόρτερ ο ΠΑΟΚ!

Από basketplus.gr: Ο Σάνον Σόρτερ είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τον γκαρντ που θα πάρει τη θέση, αρχικά, του Αμανζέ Εγκεκέζε στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: basketplus.gr
Φουλ για Σόρτερ ο ΠΑΟΚ!

Ο Σόρτερ είναι 30 ετών και ύψους 1.93μ., ενώ τελευταία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας. Πρόκειται για παίκτη που δεν είναι «καθαρός» πόιντ γκαρντ, αλλά μπορεί να παίξει και αστις τρεις θέσεις της περιφέρειας, ενώ χαρακτηρίζεται για την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Έχει περάσει από την Άνκαρα και τη ΛεΜαν. Παρά το... επίθετό του (μεταφράζεται σε «κοντύτερος», ο Σόρτερ έχει μέγεθος, κάτι που λείπει από τους περιφερειακούς του ΠΑΟΚ κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που προτιμάται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τυπικά ο Σόρτερ θα πάρει τη θέση του Εγκεκέζε, όμως ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον ΤζεΚουάν Λιούις στην περιφέρεια της ομάδας. Ο τελευταίος αναμένεται να αντικατασταθεί από φόργουορντ - σέντερ, στην αναζήτηση του οποίου βρίσκεται ήδη ο ΠΑΟΚ. Κάτι που εγείρει κάποια ερωτηματικά, αφού στη ρακέτα υπάρχουν ήδη οι Μαργαρίτης, Νόουλς, Σαρικόπουλος ενώ στο «4» παίζει και ο Ουίγκινς.

Πώς άρθηκε το ban

Για να γίνουν όλα αυτά, έπρεπε να αρθεί το ban της ΦΙΜΠΑ για τον Οσμάν Κρουμπάλι. Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να συνδράμουν, μετά από έκκληση της διοίκησης της ΚΑΕ, πέντε επιχειρηματίες φίλοι του ΠΑΟΚ, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 30.000 ευρώ που απαιτούνταν για την άρση του ban.

Διαβάστε ακόμη...