Στόχος η συσπείρωση

Από sfina.gr : Τον τρόπο για να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους παίκτες του θα προσπαθήσει να βρει κατά το χρονικό διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ο Αμπέλ Φερέιρα, αφού η ομάδα μοιάζει “υπνωτισμένη” και “ξενερωμένη” μετά τους αγώνες με τον Άγιαξ, παρότι ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν.
Πηγή: sfina.gr
Στόχος η συσπείρωση

Η απουσία ευρωπαϊκών παιχνιδιών είναι καλό και κακό ταυτόχρονα για την πορεία του ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις. Εξαρτάται από την διαχείριση από πλευράς προπονητή και παικτών. Ο 40χρονος Πορτογάλος κόουτς σκοπεύει με μίτινγκ ξεχωριστά με τον κάθε παίκτη, στο περιθώριο των προπονήσεων, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων, να επιχειρήσει να συσπειρώσει την ομάδα για την επίτευξη ενός νέου μεγάλου στόχο, που είναι φυσικά η επανάληψη του θριάμβου κατάκτησης του νταμπλ.

«Μόλις τελειώσαμε μια πολύ έντονη φάση της σεζόν. Τώρα είναι η ώρα να αναλύσουμε, να συζητήσουμε, να διορθώσουμε, να προπονηθούμε για να βελτιωθούμε. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου, αυτή είναι η φιλοδοξία του ΠΑΟΚ

Ας συνεχίσουμε με αυτό που είναι η βασική δύναμή μας, η ενότητα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Από τον αγωνιστικό χώρο στις κερκίδες. Πάντα μαζί» ήταν το ενδεικτικό μήνυμα που έτσειλε χθες με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Φερέιρα.

Να ενεργοποιήσει τον εγωισμό τους

Στόχος του είναι να επανέλθει το πάθος και το πνεύμα του μαχητή μέσα στα αποδυτήρια για να “βγαίνει” και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Φερέιρα ποντάρει στην ενεργοποίηση του εγωϊσμού των παικτών του και στην σταδιακή επανένταξη στην ομάδα του Σοζέ Μαουρίσιο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και του αρχηγού Αντελίνο Βιεϊρίνια περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Δύο πολύ έμπειρων παικτών που έχουν την ποδοσφαιρική ποιότητα και την ηγετική φυσιογνωμία για να ενώσουν και να ωθήσουν τους συμπαίκτες τους σε ένα νέο ξεκίνημα, αφού σε επίπεδο εγχώριων διοργανώσεων δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτα. Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ άρχισε την σεζόν με δύο νίκες, έστω απέναντι σε δύο αδύναμους αντιπάλους με ματς μέσα στη Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...